Over ons

Highlightmusic ontdekt, ontwikkelt en promoot getalenteerde artiesten in verschillende genres, met ons ervaren team en uitgebreide netwerk in de muziekindustrie.

JOHN TIJZEN
JOHN TIJZEN
PAULUS VAN DE KRAMER
PAULUS VAN DE KRAMER
SILVIA OLIJGEN
SILVIA OLIJGEN
JAMES SASAKI
JAMES SASAKI

Onze Verhaal

Het verhaal van Highlightmusic begint met onze passie voor muziek en de wens om getalenteerde artiesten te helpen hun dromen waar te maken. Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld tot een gerespecteerd muziekbedrijf dat zich richt op het ontdekken, ontwikkelen en promoten van talent.

Onze artiesten zijn ons leven, en we zijn trots op het ondersteunen van hen op hun weg naar succes. We blijven ons inzetten voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige muzikale ervaringen en het inspireren van de volgende generatie van muziekliefhebbers. Ons verhaal is nog niet ten einde, we blijven onszelf uitdagen om te groeien en meer getalenteerde artiesten te ontdekken.

“Ik denk dat muziek op zich helend is. Het is een explosieve uitdrukking van menselijkheid. Het is iets waar we allemaal door geraakt worden. Het maakt niet uit uit welke cultuur we komen, iedereen houdt van muziek.”

JOHNNY MACK • MUZIEK ENTHOUSIAST

Exclusief Band Interview

Achter De Schermen

Highlightmusic werkt achter de schermen hard om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, van het boeken van shows tot het beheren van financiën en het ondersteunen van onze artiesten.